Digitalna pristupačnost

NOVOSTI

Novosti iz Čazme

Gradonačelnik Grada Čazme Dinko Pirak, susreo se s članovima Hrvačkog kluba Čazma i pritom ih nagradio za sportske uspjehe.

Gradonačelnik je srdačno pozdravio prisutne, naglasivši značaj njihovih postignuća:

– Ovdje ste opet puni odličja, što mi je izuzetno drago vidjeti. Kao najmlađi klub u Športskoj zajednici grada Čazme, ostvarujete vrhunske rezultate na državnom nivou. To je dokaz vaše marljivosti, predanosti i kvalitetnog rada vašeg trenera i voditelja. Vaš uspjeh u sportu, ne samo da potvrđuje vašu izvrsnost, već i našu odluku da kontinuirano ulažemo u prostor društvenog doma u Milaševcu u kojem trenirate. Nedavno smo investirali u stolariju i prozore, kako bismo vam omogućili bolje uvjete za treniranje, rekao je gradonačelnik i istaknuo važnost korištenja društvenih domova za sportske aktivnosti. Također, izrazio je zadovoljstvo što hrvači i vatrogasci čuvaju i koriste te prostore.

– Želim vam puno uspjeha u svim budućim natjecanjima. Vidim da su među vama i djevojke i dječaci, što je sjajno. U ime građanki i građana Grada Čazme, čestitam vam na vašim uspjesima, rekao je gradonačelnik i uručio financijsku nagradu predsjedniku Hrvačkog kluba Čazma Domagoju Murlinu.

– Imamo sjajne uvjete i trenere, a klinci su puni volje i entuzijazma. Ove godine smo osvojili državnu medalju, što je izvanredan rezultat za naš mali klub. Imamo oko 25-30 djece u klubu i broj stalno raste. Pred nama je još mnogo turnira, a uskoro idemo i u Gospić. Nadamo se da ćemo i tamo postići dobre rezultate i donijeti medalje, izjavio je.

Foto: D. Kirin